RyanWeb har fået en praktikant (Christian) som er ved at lære alt om SEO (søgemaskine optimering) og hjemmesiders sikkerhed. Til det formål kunne vi tænke os at bruge “rigtige” hjemmeside eksempler, da det lidt sjovere end ren teori.

Når computere skal fodres med viden, har kvikke hoveder fundet på at bruge “AI ” som er en forkortelse af “Artificial intelligence” som på dansk betyder kunstig intelligens. Læs mere

fra-http-til-https billede af url'er

Fra http til https? … og hvorfor så det? De tider hvor telefonen var til at tale i, og computeren var til at skrive breve på, er ovre. Nu om dage har telefonerne smarte funktioner som registrerer meget personlige ting, og computeren bliver brugt til viden, planlægning, inspiration og ikke mindst, vores nye sociale online […]

En Google Søgning?

Her er en kort forklaring om Google’s ufattelig store og komplekse setup, som er godt at have i baghovedet, når du skal søgeoptimere din hjemmeside.

1) Når du søger…

…efter noget på google.dk, leveres selve søgevinduet af Google’s webserver. Søger du f.eks. på “hundeluftning” får du et resultat hvor “lufteriet.dk/hundeluftning”  ligger øverst, hvis du ser bort fra de 3 øverste annoncer, som er betalte placeringer via Google AdWords.

Læs mere

RyanWeb Aarhus-webbureau.dk Logo

Her vil vi, når der er tid, fortælle historier, komme med tips og offentliggøre nyheder fra vores Webbureau i Aarhus

De bedste hilsner

RyanWeb
Palle Ryan Nielsen